Isaks rum

Äntligen har jag fått upp postrarna jag köpte hem från Mokkasin, så jag tänkte bjuda på lite bilder från Isaks rum. Rummet är väldigt litet, så det är svårt att möblera så att det känns ok. Nu efter att ha möblerat om 700 (ca) gånger tror jag dock att jag är nöjd!

_MG_9118Tavlorna på plats över sängen. Köpte lätta ramar från Ikea med plast istället för glas så att det inte ska göra något om de råkar ramla ner… De andra tavlorna vid huvudänden har jag gjort tre och bästa Britt har sytt doptavlan. Sängen är väl inte den snyggaste, men vi köpte den till Tuva och att köpa en ny bara för att man inte tycker att den man har är ”snygg” känns ju lite väl slösaktigt.

_MG_9128Svårt att få till en bild på tavlorna när de ser raka ut, haha! Bättre än så här blev det inte.

_MG_9127Fullproppad liten bokhylla.

_MG_9125Trädet i Isaks rum har jag klippt ut själv på frihand ur dekorplast. Blev bättre än väntat! Att skissa upp och planera innan är överskattat. ;-)

_MG_9123Möbeln är en gammal furuhallmöbel jag fått av min storasyster och spraymålat om, tallrikshyllan för böcker är ett loppisfynd som också fått ett par lager sprayfärg på. Hängaren är egentligen en stor klädhangare från Kids Concept som jag köpte på UnderbaraBarn-mässan, men när jag kom hem och skulle montera ihop så saknades underdelen! De hade dock grym service och skickade ut en ny till mig så jag monterade ihop en liten och den passade ju faktiskt bra i Isaks rum. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *