Isak 4 år!

19 oktober så fyllde min lillskrutt hela 4 år! Han väcktes på morgonen med sång (dock fick vi sjunga, och sjunga och sjunga och till slut skaka liv i grabben på morgonen. Sjukt otippat en födelsedagsmorgon, haha!). Men när han väl förstod vad som hände så vaknade han till, han har ju vart så taggad på sin födelsedag och att äntligen få bli 4 år precis som sina kompisar!

Eftersom Isak snöat in på poliser på senaste så blev det polis-tema på presenterna, polis-playmobil och två böcker med Halvan (polisbilen och polisbåten). Och han var så nöjd!

Sen blev det förskolan, och på kvällen vankades det kalas för släkten. Och som Isak var taggad på att det skulle komma gäster till hans kalas. Väldigt väldigt stort och väldigt väldigt viktigt! Så när folk äntligen började droppa in så blev den förväntansfulla killen otroligt glad (och blyg… Så klart. :-) ).

IMG_2282IMG_2314Min fina fyraåring!

På söndagen, dagen innan födelsedagen så hade vi kompiskalas samt att farmor, farfar och kusin Ellen kom och grattade. Och det var lika förväntansfullt som på själva födelsedagen. Otroligt taggad kille! Så kul att se. :-)

Isak valde att bara bjuda två kompisar från förskolan (resten ska han bjuda när han fyller 10 år säger han, haha!) och jag måste erkänna att det var rätt skönt… De åt racerkorv, lekte på Isaks rum, fikade, lekte på Isaks rum och sen avslutade vi med en skattjakt som Tuva ordnat (väldigt duktigt! Jag förväntade mig ett litet kaos, men den var riktigt bra!).

En rolig sak bara, Isak tyckte verkligen att han fyllde år då vi hade kalaset för kompisarna och kompisarna sa också ”Nu är du också fyra år Isak, precis som vi!” (så sött så att jag smällde av). Så när jag hämtade Isak på förskolan på födelsedagen och jag sa att vi skulle hem och ha kalas så sa han:

”Men, fyller jag fem år nu?” ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *