Inte så mycket nytt

Fredagkväll och jag har fastnat framför datorn och googlar på alla möjliga sorters kläder. Snacka om att ha shoppingsug. Haha! ”Tur” så vet jag ju inte riktigt vad jag vill ha, det skulle nog behöva bli lite mer vår tror jag.

Något jag vet att jag är less på så är det mörka färger iallafall, och jag är sjukt sugen på en rosa jacka. Har hittat en hel del men stör mig på att de inte går att knäppa… Varför gör man ens jackor utan knäppning?

Jaja, värdelöst blogg inlägg, men det har liksom inte hänt så mycket på senaste. Simon är i USA sen i söndags och jag bara råddar med att få allt att gå ihop hemma, jobba och hinna träna. Så det ska bli fruktansvärt skönt med helg nu! Kan ju bara hoppas att kidsen ger mig sovmorgon imorgon… Under veckan så har de vaknat mellan 04.30 och 05.30… Snark. Tack gode gud för plattor och telefoner… ;-)

Efter helgen så får vi iallafall räkna ner tills att pappan i huset kommer hem!

(Försöker ladda upp bilder, men det verkar inte funka? Aja, skit samma! Nu är jag trött!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *