Igår, idag och fina stickade badebolljackan

Igår hade vi lite kalas för mitt lammkött som fyller 30 år imorgon! Jag åt smörgåstårta för ungefär fyra personer och sen däckade jag i migrän. Skoj! ;-) Som tur är så mår jag inte så dåligt som många andra när jag får migrän, jag behöver bara vila lite om det går, och ta en Ipren.

Idag har det vart fullt schema, full jobbdag, veckhandling och sen hem och lägga speedade kids. En helt vanlig måndag alltså. ;-)

Nu är jag trött som ett litet as, migränen hänger kvar lite grann. Huvudet är segt och trött, men det ska jag bota med lite ostbågar framför Top model.

Men, jag måste bara visa fina basebolljackan som mamma stickat till Isak, super fin och dessutom i mjukaste mercan-garnet… Lovely.

One thought on “Igår, idag och fina stickade badebolljackan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *