Helvetesfärd

Vi hade en jobbig resa upp hit till Bastuträsk (eller närmare bestämt Röjnoret) igår. Jag hade ätit dåligt innan (packningsstress och resfeber), sovit dåligt (Isak, självfallet) och var allmänt lite under isen. Redan när vi började köra började jag må illa, sen fastnade vi i trafikkaoset ovanför Gävle i ca 1,5 timme… Isak skrek all vaken tid och för att han skulle sova fick jag hålla på att klappa på honom och dona. Tuva var däremot super mega duktig! Helt otroligt för en fyraåring att orka så länge.

Vi startade 11.45 från Gunsta och 23.15 var vi framme… Aldrig mer säger jag. Vi blir nog kvar här resten av våra liv. ;-)


Fast i bilkö ovanför Gävle…


Sovandes plutt i början av resan.

Men alltså, att bli åksjuk, vilket helvete! Vi stannade för att äta i Sundsvall men jag fick sitta utanför för att inte kräkas och fick bara i mig en cola, sen höll det i sig hela natten också. Ursch, jag var helt förstörd! Ganska så otippat att det skulle bli så.

Men nu har vi det bra, jag mår till 95% bra och vi julmyser här och gör mest ingenting. :-)

Har ni det bra då?

2 thoughts on “Helvetesfärd

  1. Fy vad tråkigt. Innan jag blev gravid vad jag aldrig åksjuk men nu blir jag det allt som oftast….blääää.
    Men kom hem igen är du snäll;)

    Och du…..du vann ju inne hos Maria- Lady Thirty idag!!!! liten tröst iaf! Du vinner ju grejjer på löpande band nu….ut å köp lotter!

    Kramar och god jul till er alla fyra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *