>Håret (jag hade visst inte bestämt mig…)

>

Jag bara sprutar ur mig inlägg idag… Men det gäller att passa på när man kan. Medans jag väntar på att lillan ska vakna (har kommit på att det hennes humörs skull så är det bäst att hon får vakna långsamt, så jag har öppnat dörren in till henne och dragit upp persiennerna) så kan jag ju visa en bild på mitt hår som jag tog igår.

Visst har håret blivit långt? När jag var liten så växte mitt hår som ogräs, men någongång runt när jag fyllde 20 år så slutade det, och har sedan dess växt med snigelfart. Fram tills nu!

Viserligen skulle jag behövt gå till frisören för 3 månader sen (men jag ska vänta på att "min" frisör kommer tillbaka i maj. Orkar inte bli besviken en gång till… Så jag behöver inga kommentarer om att jag behöver klippa mig. Jag vet det, tack.) men samtidigt så har jag upptäckt att mitt hår är så mycket mer lätt-stylat om det är lite slitet i topparna. Håret lägger sig mer. Dock är det inte så slitet som det ser ut, det är bara för att det är "nytonat" och inte tvättat med mitt favorit schampo och balsam från Trésemmé som gör håret otroligt mjukt och tungt.

Sen så skrev jag ju att jag skulle slinga håret, men istället så blev det en toning. Min favorit alla gånger och i hur många år som helst, färgen "hasselnöt" från Country Colors (finns i varenda ica, typ). Men jag har forfarande inte släppt tanken om slingor till sommaren. Men jag kanske tar det i maj då istället när toningen släppt.

Nu vaknade lillan, eller jag hörde en djup suck iallafall… Haha! Hon vill inte sova, och sen vill hon inte gå upp…

Ciao.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *