Happy b-day to ME!

Jajemensan! Idag är det den här mamman som fyller hela 31 år! Det är egentligen sjukt att jag är 31 år. Vad hände från 25 liksom? Åren bara svishar förbi, men det är väl så när man har kul. ;-)

Natten var inge vidare alls, jag har sagt det förut, och jag säger det igen. Karlar när de är sjuka (Isak alltså, Simon är sällan sjuk!) alltså. Isak är inte så värst ”sjuk”, lite snorig och lite ögoninflammation men ingen feber, men det räcker för att det ska ylas halva natten. Men, men, det ska jag inte haka upp mig på nu! För sen fick jag lägga mig och låtsas sova ett litet tag och så ”väcktes” jag med frukost på säng och flera paket!

Bland annat så fick jag den här (väldigt passande för dagen) mysdressen av Simon:

Så så här ser jag ut hemma just nu, städandes, bakandes och fixande inför mitt lilla kalas ikväll. Men en liten kramig hjälpreda som helst vill sitta och kramas i soffan. ”Mamma! MYSA! Soffa. Täcke!” ♥
– Posted using BlogPress from my iPhone

11 thoughts on “Happy b-day to ME!

  1. Stort grattis igen!! Hoppas dagen var toppen igår:)

    Jo tänkte svara om jeansen, jag är ovanpå efter graviditeterna glad för lite högre jeans;) dessa är lite på gränsen för låga för mig;) men går och är super sköna!! Nästan som att ha tights på sig

    • Tack! Åh, så pass. Jag måste verkligen ta mig förbi och prova dem någonstans… Visst finns de hos Herta? Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *