>Galen valborg!

>

Ojojoj! Valborgsfirandet var inte nådigt iår… Ganska så otippat, men inte mindre skoj för det! Yey!

Dagen började vid 11-snåret vid ekonomikumparken då skumpan korkades upp. Mozzarella-baguetter och lite annat gott intogs medans roligt folk var runt omkring och solen stekte på axlarna (jag fick till och med lite färg!). Bättre än så kan man nog inte ha det på en valborgsdag skulle jag kunna tro.

Vid 14-tiden så rörde vi oss mot Flurrans uteservering där det var smockat med folk. Hur kul som helst!

Någon gång vid 17 så ramlade jag innanför dörrarna hemma (nej, ok, det var inte så illa som det låter. Tuvisen och Simon var ju hemma och jag är ju ändå så pass ansvarstagande mamma att jag inte skulle vara full i min dotters sällskap) och efter ett litet tag så dyker Carro upp igen och efter att några av Simons kompisar dykt upp så blev det grillning här hemma.

Någongång efter maten bestämmer sig Carro och jag att dra vidare mot förfest hos Erika och därifrån blev det ytterligare en sväng till Flurran där klackarna slogs i taket. Wiho!

En valborg med fullt ös, och mycket partaj! Idag mår jag som jag förtjänar men har bitit ihop mycket bra hela dagen då vi haft fullt upp med att städa inför visningen av lägenheten imorgon.

Här kommer en bild (fler kommer senare) från valborg på mig och lillasyster Slemmis:

Tack ALLA jag hängde med under dagen och kvällen igår. Jag hade SÅÅÅ kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *