Fy för lediga fredagar…

…tycker Tuva. ÅH så arg hon var imorse för att hon inte fick åka till förskolan och leka med sina kompisar. Dumma, dumma mamma som håller henne hemma!

Jaja, tur att jag har ett barn som tycker om att vara hemma iallafall. ;-) Och med Tuva vet jag liksom inte om jag ska vara glad för att hon gillar förskolan så mycket eller om jag ska ta åt mig för att jag är en dålig mamma som inte kan roa henne själv.

Men då det är tråkigt att känna sig dålig så har jag valt att enbart vara glad över att hon trivs på förskolan. Hehe. Hon har ju alltid vart ett barn som kräver mycket stimulans, och det är faktiskt svårt som mamma att ge henne allt det hon behöver. Det tyckte jag redan när hon var 1 år, och då är jag ändå ingen slapp mamma som aldrig gör något. (tycker jag iallafall, haha!) Tuva klättrar på väggarna här hemma efter allt för mycket ledighet, Isak är inte alls lika och honom kan jag roa och hålla stimulerad helt på egen hand. ;-)

_MG_1319

Duktiga tjejen har ju lärt sig läsa också, bara så där apropå, nu läser hon utan problem det mesta och både små och stora bokstäver. GALET! Hon har ju inte ens börjat förskoleklass än och fyller ju 6 år 28:e april. Men hon har ju alltid också vart intresserad av bokstäver och att lära sig saker, så det är ju inte helt konstigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *