Friggs – Socker balans

Jag har tänkt att jag ska försöka dra ner på mitt äta godis/fikabröd/godsaker. Men det är svårt alltså! Speciellt senaste tiden då jag haft mycket på jobbet och när jag har mycket att göra framför datorn och måste tänka på mycket så vill jag ha något att tugga på hela tiden, och för att hålla min trötta hjärna igång så behöver jag SOCKER.

Men ja, nu känner jag att det blivit lite för mycket så nu får det vara nog. Inte skulle jag ju barnen en snickers om de var småhungriga! Skärpning Sara.

I blogbagen ”vårpepp” från Loppi så fick jag det här teet. Och det låter ju verkligen som något för mig!

imageSka nog ta med det till jobbet tror jag… Det luktade iallafall sjukt gott av chai, men fick inte med sig riktigt hela doften i smaken utan det blev lite blaskigt. Eller ja, som ett gott te. Men jag hade ju sjuka förväntningar när jag kände doften. ;-)

Ska bli spännande att se om de funkar, om inte annat så kanske med placebo-effekten, men det är ju lika bra det.

Nope, nu SOVA!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *