Fredagsmys all dag long

Eftermiddagens planer blev inställda så jag och kidsen har myst hemma hela långa dagen idag. Eller ja, vi var in och handlade på förmiddagen men… Pappan i huset kommer inte hem i kväll heller, så det var verkligen vart jag och kidsen idag. Och vi har haft riktigt skoj! Både jag och barnen är lite rastlösa av oss annars och tycker om att åka iväg och hitta på saker.

Men idag kändes det som att vi behövde lite återhämtning och massa mys.

Isak behöver inga dragleksaker så länge han har mammans iPadladdare…

Jag låtsades inte att se att de röjde i soffan och passade på att ta en kaffe i lugn och ro istället. ;-)

Efter att ha lekt ute i flera timmar så gick vi in och fikade mumsmums i soffan. Och ja, pojken, pojkens kläder och sofföverdraget behövde tvättas efteråt… 

Nu är den här mamman sjukt trött och ska nog hoppa i sängen. Lillpojk har ju strulat på nätterna i veckan och eftersom det är partaj som står på schemat för pappan så lär jag ju inte bara inte få sova i natt utan få gå upp vid 05 också… Jag är sjukt avundsjuk på folk som har barn som sover. Jaja, nu snurrar jag in på fel ämne. Ämnet var ju att vi haft en riktigt mysig fredag, jag och barnen.

Hoppas ni haft det fint med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *