För tidigt för overall?

Hmm… Ja, jag är redan inne på kidsens vinterkläder. En del har vi, men då de växt som jag vet inte vad så behövs det mycket nytt. Som overall till Tuva tex, nu var det inget jag direkt letade efter, utan jag var på jakt efter en skaljacka när jag snubblade över den här fina overallen från Abeko.

ROSA_122073_317071-321Hos Vingåkers Factory Outlet så finns den för bara 499:-! (LÄNK). Jag är väldigt sugen på att slå till… Jag frågade Simon vad han tyckte, och fick till svar ”Men lät inte det väldigt dyrt?! Kostar inte en overall typ 199?”

Hej noll koll. ;-)

Ska nog sammanställa en liten höstlista på vad som behövs inför höst och vinter, både till mig och barnen. Kan ju vara kul att pricka av eftersom och så kanske man blir mer medveten om vad som faktiskt behövs och shoppar nödvändiga saker istället för en massa skit. Vad tror ni om det?

3 thoughts on “För tidigt för overall?

  1. Haha, 199! :D

    Den var fin och prisvärd! Vi har börjat få in overaller på jobbet nu, så jag går också i de tankarna… våra ligger dock på runt 800 och uppåt. .. :)

  2. Det var ju ett väldigt bra pris! Slå till! :-) Här är vintekläderna redan fixade… Kanske något litet som behövs bara. Kör bara tvådelat till Minna i år.. Två olika set.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *