Födelsedagar

Jag läste det här inlägget av Dilba om födelsedagar och det skulle kunna vara jag som skrev det där. Vi är ju 10 syskon, varav 5 stycken har egna barn. Totalt har jag 9 syskonbarn och 2 egna, mycket födelsedagar blir det! Och jag fyller också år sist på året, precis innan barnbidrag och lön den 19:e december… Mitt i julförberedelser och sista stressen inför jul.

Men tvärtemot Dilba så har jag alltid velat fira min födelsedag och sett fram emot den! Den var nog bara förra året när jag hade en minibebis och dessutom skulle ha familjejulen hemma hos mig som den kom lite i skymundan och jag inte orkade fira…

Men annars så har jag alltid satsat på fest och fira, och så kommer det att bli iår med! Dock får nog själva festen vänta tills i januari (jag SKA ha en 30-årsfeat! Jag har längtat efter min 30-årsfest sen jag var gravid på min 25-årsfest…) då det är julbord med jobbet helgen innan födelsedagen (jag fyller på en onsdag iår) och vi åker till norrland lördagen efter.

Men jag ska fira på min födelsedag med en ”liten” glöggafton har jag planerat… Och som vanligt har jag storslagna planer som med 100% säkerhet kommer att bli misslyckat och jag kommer vara stressad och svettig strax innan gästerna kommer… Tur att jag är föräldraledig. ;-)

För jag gillar verkligen att fira, alla anledningar till att fira är bra! Och jag tror Tuva har ärvt det från mig, hon började bjuda in till poolparty i nya bubbelbadkaret (som ju inte kommit på plats än…) i våras. ;-)

När jag fyllde 27 år så var jag seriös och skickade ut inbjudningar till min ”Klackarna i taket fest”.

2 thoughts on “Födelsedagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *