Flurriflurr

I torsdags åkte hela lilla familjen upp till barnens farmor och farfar i Söderbärke, och i lördags så var det bara mamman som åkte hem igen till Uppsala för att ha ett litet partaj hemma. Blev en riktigt mysig och rolig kväll hemma hos oss, och när vi hade ledsnat på att prata väskor, löpning, prinsessbröllop och förlossningar (hihi) så drog vi på oss klackarna och styrde dem mot Flurran där vi hade en riktigt kul kväll!

Det var verkligen dags för den här mamman att komma ut lite. Första utekvällen den här året. :-)

Flurran, min öl och så jag och Carro. :-)

Sen på bussresan hem så höll jag på att mörda busschauffören, ingen bråkar med min sömn! Bussen blev alltså efter dryga omständigheter ca 45 min sen. Morr! Jag som ville hem och sova. Men mer om det i ett eget inlägg senare. Skit-UL.

På söndagen vid 13 snåret kom familjen hem igen. Som jag hade längtat då! Trots att det var grymt skönt att få ligga i sängen och dra sig fram till 12 i ett helt tyst hus… :-) Det är ju alltid svårt att lämna bort lillpojken som ju är rätt mammig. Tuva är det däremot inga problem med, när jag berättade för henne att hon skulle få stanna en dag till när mamma åkt hem så skrek hon ”JAAA!!!”. Hon älskar att vara med farmor och farfar. Igår kväll frågade hon vilken dag det var imorgon, och när vi sa att det är måndag imorgon så sa hon ”Men jag längtar tills på lördag, för då ska jag få ha farmor och farfar alldeles för mig själv!” ♥ Vi ska på bröllop, men hon glömde nog den lilla petitessen att lillebrorsan också ska vara hemma med dem… ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *