Fleecefodrat galonset

Något jag tycker är bra till barnen är fleecefodrade galonset. Tuva har hitills haft ett par byxor och de har verkligen blivit välanvända! Så fort det inte är minusgrader så har hon dem under de kalla och slaskiga månaderna.

Hennes kommer från Abeko och kostade 299:-, men nu har hon vuxit ur dem så hon behöver nya. Isak kommer ju också behöva nu när han börjar dagis och än är ju Tuvas gamla på tok förstora.

Efter att ha googlat en hel del och hittat hela set från Abeko för runt 700:-, men inga byxor så fick jag till slut tips om att kika in Vingåkers Factory Outlet, och där fanns Abekos Askim set (jacka och byxor) för bara 299:-!

Nu är två (storlek 90 + 120) set av detta hemklickat och jag hoppas vi hinner få det till dagisstart. Speciellt om det här vädret fortsätter…

Det fick bli svart/blå till båda barnen så att Isak kan ärva av Tuva sen. Det finns även i lila/rosa, men jag har lite svårt för de där dova färgerna… Hade det vart i klara färger så hade jag nog inte kunnat motstå det till Tuva.

Nya fodrade galonvantar är redan fixade till båda, så nu fattas det bara ett par fodrade gummistövlar till Isak så är båda barnen redo för en slaskvinter (och vår…).

6 thoughts on “Fleecefodrat galonset

  • Här har det vart plusgrader sen innan nyår så det behövs galonkläder… Men jag vet att det är kallare hos er i närheten av Skellefteå. Kidsen är ju 50% västerbottningar. :-)

 1. Hej Sara.
  Jag ska också beställa Abekos fleecefodrade Askim regnställ.
  Hur är de i storlek?
  Nicole drar stl 104 i vanliga kläder och setet finns i 100 eller 110.
  Blir 110 bra tror du?

  Jag letade på HM Lindex, KappAhl och TeamSportia innan men ingen av dom hade fått in några fleecefodrade regnställ så ditt tips om Vingåkers är ju toppen!

  Ha en fin dag!

  KRAM Anna

  Ps, du får jättegärna svara till min mailadress :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *