Finaste toppen till tjejen ivår

I söndags när jag var på stan så kom jag hem med två fin fina klädesplagg till min stora tjej. Det ena var en helt underbart söt topp från h&m för 79:-.

UntitledDet var alltså toppen till vänster som jag köpte till Tuva, och nu såg jag att det fanns två stycken till med andra motiv och båda passar ju Tuva som handen i handsken. Måste slå till på dem med till sommaren. Modellen är super söt på dessutom. Jag köpte 122/128 till Tuva, så den är lite mer som en tunika. Hon har ju vuxit ur 110/116, men inte riktigt kommit i 122/128 än. Dumt med dubbelstorlekar när barnet ligger mittimellan…

Jag kan försöka visa den på någongång snart om jag kan få det posande yrvädret osuddigt på bild. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *