Ett litet för långt inlägg om Tuvas vårskor

Jag har visst samlat på mig några skor till Tuvas vårgarderob och insåg nu att jag nog bara kommer att behöva komplettera med ett par sandaler senare i vår, och sen får det räcka för hennes del.

_MG_7115

_MG_7116 _MG_7117 _MG_7118Alla tre skorna är rea-fynd! ”Converse”-skorna kommer från h&m och köptes på rean innan jul för 50:-, Kavat-skorna hittade jag på Ellos rea och passade på att slå till när det var halva rea-priset så de fick jag för 90:-.

Senaste tillskottet är Adidas-skorna som fanns på rea hos cdon för 249:-, men då såg jag att de hade ett erbjudande att om man köper för 1000:- så fick man 500:- i rabatt. Så jag slog till på ett par Kavat-skor till Isak för ordinarie 799:- och fick betala 548:- för båda. TJOHO!

Utöver dessa så har hon sina gula Hunter-stövlar, och jag insåg att det blev mycket märken i Tuvas garderob. Men när det inte kostat några direkta pengar så tycker jag att det ju kan vara värt det. ;-)

Som sagt, nu fattas det bara ett par sandaler och där satsar vi nog på h&m igen iår igen. De slits på så otroligt mycket (hon får skavsår av foppatofflor och dyligt, så det blir sandalerna som används överallt) så där spelar märke eller kvalitét inte så stor roll. Och dessutom måste de ju vara flashiga, helst färgglada och så glittriga som möjligt. Vem kan hon brås på? Haha!

Ärsch, jaja, någon som orkat läst? Här svamlade jag visst på en hel del om Tuvas skogarderob och intressantare saker att läsa får man ju hoppas att det finns. ;-)

2 thoughts on “Ett litet för långt inlägg om Tuvas vårskor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *