Essie – Parelle – Kommande tävling

Jag har klickat hem några Essie-lack från ett presentkort jag hade hos Parelle. Tidigare har jag bara använt Depends över och underlack och jag måste säga att det faktiskt är en väldig skillnad. Prisskilladen kan ju egentligen inte vara så mycket heller, då Essies flaskor är rätt mycket större…

Iallafall, dessa klickade jag hem:

_MG_2102

 Peach Daiquiri – 129:- Bästa korallfärgade sommarlacket! De dagar det här lacket INTE kommer att sitta på mina naglar kommer att vara väldigt få. Precis den nyansen jag letat efter!

Rock Solid Base Coat – 145:- ”Rock Solid Base Coat är ett stärkande underlack som är perfekt för dig med svaga naglar. Med sina kraftfulla ingredienser hjälper det dina naglar att motstå splittring, sprickbildning och flagning samtidigt som du får omedelbart starkare naglar. Baslacket underlättar appliceringen av ditt nagellack och ger dig ett jämnare och mer hållbart resultat. Rock Solid Base Coat behandlar dina naglar och ger din manikyr och pedikyr den perfekta grunden för ett strålande resultat.” (Fick tips om detta från den här tjejen. Tack!)

Treatment Good to Go Top Coat – 145:- ”Treatment Good to Go Top Coat är ett snabbtorkande topplack som täcker in ditt nagellack med en strålande slöja och garanterar dig snyggare och mer välmående naglar. Det unika och snabbtorkande topplacket tränger in genom ditt nagellack och lämnar dem med en högglänsande yta som skyddar naglarna mot yttre påfrestningar. Treatment Good to Go Top Coat är det bästa du kan avsluta din manikyr och pedikyr med för att få en professionell nagelvård i toppskick.”

Som sagt beställde jag hem från Parelle och de är verkligen toppen. Snabb leverans och fint förpackat. FRI leverans dessutom. MEN, och det är ett stort MEN, är det snudd på omöjligt att få kontakt med deras kundtjänst. Jag har försökt att få kontakt med dem i två bloggrelateradeämnen (en tävling som jag vann bland annat), första gången fick jag aldrig svar trots att jag mailade flera gånger, tillslut dök min vinst upp efter några månader (och då var det till och med en 30 ml parfym istället för 50 ml som vinsten skulle ha vart på, men då orkade jag inte bråka…). Men fortfarande inga svar på mina mail… Sist så fick jag svar efter flera veckor jag mailat.

Och just det… Imorgon tänkte jag ha en TÄVLING här i bloggen med viss anknytning till det här inlägget. Kika in igen då och var med och tävla! :-)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *