Equestria girls

Apropå leksaker så har Tuva hittat något nytt som hon vill ha, nämligen My Little Pony-dockor; Equestria Girls. Hitills har hon fått två stycken eftersom jag hittade dem på rea för ett tag sedan, men hon är så klart på jakt efter fler. ;-)

Hon sitter och tittar på filmer om dem på Youtube, och väntar med spänning på att en dvd med svenskt tal ska släppas i mars. Fast hon verkar inte så störd över att det inte är rätt språk och har snappat upp mycket av handligen och vad som händer och görs ändå.

Hos Toys R us har de just nu erbjudanden på några av dockorna med upp till 200:- rabatt, inte illa! Jag har beställt från dem två gånger tidigare och det har gått riktigt bra, snabb leverans och enkelt att beställa.

MY-LITTLE-PONY-Equestria-Girls-2-pack-533463-1025788.ashx

LÄNK MY-LITTLE-PONY-Equestria-Girls-Rainbow-Dash-docka-533464-1019909.ashxLÄNK

Jag vet att jag skämmer bort Tuva, men det är ju så svårt att låta bli! Just My Little Pony är ju lite speciellt också, för det var det som jag lekte mest med när jag var barn. Dock så skiljer ju Ponysarna en hel del mot när jag var liten, och ja, nu är de ju inte ens hästar längre utan dockor till och med! Men, men, det heter iallafall fortfarande My Little Pony och de är ju färgglada och fina. Och så framförallt då, Tuva är nöjd och leker super bra! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *