En vardag med barnen

Vad jag längtat efter mest den här semestern är att ha en vardag tillsammans med barnen där vi har tid, och ja, bara har vardagen. Får ha bara våra egna rutiner och inte bry oss om förskola och jobb utan bara vara tillsammans och hitta på roliga saker!

Senaste tiden har det var så jobbigt att lämna dem och åka ifrån dem… Jag har verkligen haft abstinens efter dem på dagarna. Så jag är glad att vi får ha sommarlov tillsammans nu. Både Tuva och Isak har dessutom känts väldigt trötta sista månaden, så det var i rättan tid som det blev ledighet.

Hela den här våren, har vart sjukt intensiv på alla möjliga plan. Så nu, bara jag blir klar med det sista på jobbet (som jag som tur är kan sköta hemifrån!) så ska jag ta en semester då jag ska fokusera på att umgås och hitta på saker med dom som är viktigast i livet. Kidsen! ♥20140623-134415-49455608.jpg

Me and my girl. ♥

Nu väntar jag dock in barnvakt för att jag ska kunna ta ett rullskidespass och för att barnvakten är i behov av cash. ;-)

2 thoughts on “En vardag med barnen

    • Ja, det vore ju jätte kul! Vi är fortfarande sugna på den där regnbågslekparken i Gränby… :-) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *