En tisdag i juni

Redan juni. Sjuuuuuuukt galet! Den här våren måste ha slagit rekord i att både vara långsammast (vädermässigt, burr!) och snabbast (tidsmässigt, hjälp!).

Hoppas verkligen att tiden lugnar ner sig lite, annars kommer jag ju snart vara död och begraven jag med. Skit jobbigt att vakna upp och vara död liksom. (Haha… ;-) ). Skämt å sido, kan inte förstå att det är student på fredag (grattis till systerson och gudbarn Gurra!), skolavslutning på tisdag och på söndag om knappt två veckor så åker vi till Rhodos! Vi har längtat i nästan ett år, så det känns sjukt overkligt att det snart är dags. Och lite skrämmande också då, men tanke på min lilla panik över att tiden går så fort.

Nope, jag har inte tid att sitta här och fundera på tiden. Back to work!

IMG_5811.JPGFina blommor på mitt köksbord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *