En rejäl update på sminkfronten

Är det något jag INTE lägger pengar på så är det smink. Mycket är gammalt i min sminklåda och jag drar mig för att köpa nytt trots att jag inte är nöjd (kan vara för att jag tidigare haft perioder då jag testat, testat och testat, men ju äldre jag blir så orkar jag inte fortsätta leta och bli missnöjd…).

Men nu så! Under senaste veckan har allt detta fått flytta in:

IMG_0451

  1. Tyckte att den här mascaran var toppen förut, men den har vart slutsåld i typ ett år på Coop (där jag köper 90% av mitt smink ;-) ) men äntligen kommit in!
  2. Eyeliner från Maybelline som är som en tuschpenna. Hade den förut men den hade fallit i glömska fram tills att jag såg att de använde den på Top model. En toppen produkt!
  3. Nagellack från Isadora som var på extrapris på Coop. Liiiiite missnöjd med täckningen. Fick måla tre lager men jag tycker ändå inte den täckte helt. Hmm…
  4. l’Oreal studio secrets primer är grym. Den hade jag också glömt att jag gillat tidigare, men nu när jag gick igenom min sminklåda så mindes jag den.
  5. l’Oreals BB cream har jag har jag hört så mycket gott om. Igår invigdes den på mig och jag tror jag är nöjd jag med. Känns verkligen inte det minsta på huden, men resultatet vet jag inte hur bra det var. Den smetades på i turbo fart med en ettårings som stod och drog sin mamma i benen och ville upp… Slutresultatet vågade jag inte titta närmare på.
  6. Baslack och topplack från Depend. Tänkte lyxa till det med att köpa från något bättre märke men blev snål när jag väl köpt allt annat smink. Tur att jag hade rabattcheckar. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *