En mamma hade visst vart snäll…

Ok. Simon gjorde en snygg räddning på dagen igår (morsdag ju…). Han hade vart ute på ”herrmiddag” kvällen innan och hade bett om sovmorgon. Så javisst, jag hoppar väl sovmorgonen och frukost på sängen som morsdag brukar innebära. Men när han glömt helt och inte ens köpt en liten present så blev jag lite… Besviken.

Så skulle han åka in till stan och jag tänkte att nu köper han nog en liten present, men istället kom han bara hem med en kasse med mat och en med rördelar till vårat icke fungerade köksavlopp. Så säger han ”Du kan väl plocka in maten, jag köpte lite glass så att vi kan ha lite morsdag fika” så blir jag ju lite mer besviken, han kom ihåg att det var morsdag och ändå valde han att inte köpa någon present! WTF!

Så ungefär samtidigt som jag börjar plocka in varorna och säger med trumpen min: ”Men, jag är inte ens sugen på glass…” så ser jag vad som ligger i Coop-kassen.

En iPad mini!

929092_296687067166371_1630136731_nTjoho! Och med ens så vände mammans humör. :-) Nu låter jag kanske lite väl girig som kräver presenter, men jag tycker faktiskt om att få (och ge) presenter! Dock behöver de ju inte vara i klassen iPad mini utan det hade funkat med blommor och en tidning eller dyligt.

Men det var ju en himla snygg räddning av Simon där måste jag säga. :-)

Annars så hade vi en riktigt bra dag (bortsett från avloppsproblem). Lillebror med familj var ut över lunch och grillade korv samt badade i poolen, riktigt mysigt! På eftermiddagen så blev det ett besök på Plantskolan och nu är rabatterna klara. Bara den där som jag vill gräva upp kvar samt jordgubbslandet som jag funderar på att byta plats på.

Nope, lunchen är slut. Back to work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *