En anledning till att gifta sig?

Jag har aldrig funderat på att gifta mig direkt. Det är liksom ingen flick-dröm jag haft (jag drömde mer om att bli fotbollsproffs eller en ny Indiana Jones… Det gick ju bra… ;-) ), och Simon säger att han väntar på att jag ska fria, så det lär inte bli något bröllop här på berget. ;-)

MEN, jag såg den här klänningen på h&m’s facebook (kommande consious collection) och då började jag nästan tänka om. Vilken dröm! Så där vill jag se ut när jag gifter mig! Lite mer fixat hår och klackskor bara.


Jag misstänker ju att det kommer att bli svårt att hitta andra användningsområden för klänningen, så ska jag slå till så lär jag ju styra upp ett bröllop. Men jag misstänker också att Simon kanske inte kommer att svara ja om jag friar med orden ”Duuuu, jag såg en så himla fin klänning… Ska vi gifta oss?”

;-)

 

4 thoughts on “En anledning till att gifta sig?

  1. Vad är det med killar som väntar på att tjejerna ska fria?! Samma här hemma…. Som att man inte har nog med att göra…huset och barnen… Ngt får de väl stå för ;)

    • Haha, här tar nog Simon bara till det för att inte säga att han inte vill gifta sig bara. Han vet ju att jag aldrig kommer att göra det… ;-) Men jag lider inte heller av att fortsätta att vara ogift. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *