Dockhus-update

Jag fyndade ju ett fyravånings Lundby-dockhus på loppis i somras. Då såg det ut så här:

923695_1427461347541756_981969904_nNär vi kom hem så började jag pyssla lite med det, tänkte måla det gult med svart tak som vårt hus. Och jag började, men det blev inte bra. Det bara skrynklade sig och hur skulle jag göra med de bruna listerna? De ville jag ju ha vita… Funderade på om jag skulle skaffa dekorplast och klä in det i… Och så skulle jag städa och flyttade ut det i förrådet i väntan på hur jag skulle göra.

Igår när jag var hemma så fick jag ett litet ryck och spraymålade hela skiten. Självklart orkade jag inte tejpa och greja, så alla detaljer fick bli vita (taket målade jag dock svart i efterhand), samt utsidan. Jag får klä in det i någon bra dekorplast när jag hittar någon fin. Nu får det vara vitt tills vidare.

Och nu när jag äntligen är klar med utsidan så kan jag börja med insidan. KUL! Ikväll har jag hunnit helt klart med ett rum, samt målat väggarna i ett annat och klistrat dekorplast i ett tredje. Imorgon blir det nog en tripp till Gränby C för att se om jag kan hitta någon fin dekorplast på Panduro.

Så, här är dagens status på dockhuset. Dålig bild, men men, det kommer bättre imorgon!

10598678_769968866400553_1767767873_n

Ja, jag pysslar inte i så bra ljus… Få se om jag är lika nöjd över vad jag gjort när det visar sig i dagsljus imorgon… Haha!

Temat för dockhuset blir vitt, färgglatt och grafiskt! 

Annars idag då? Jag har jobbat trots att huvudet känts halvdant (skit migrän som inte vill ge med sig helt), haft elproblem, hämtat upp Tuva som härjat på Fyrishov med sin moster hela dagen ♥

 

4 thoughts on “Dockhus-update

  1. Jag funderar på att rusta upp mitt gamla dockskåp och ge till min tjej när hon fyller 6 ;) jag undrar vart du har hittat all dekorplast eller om du vet någon bra sida man kan beställa från? Kram♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *