Det händer inte mycket nu…

Sen jag börjat jobba 2 januari så är det 100% fokus på att hinna mysa med kidsen under helgen. Två helger har jag haft annat för mig (30-års fest och stockholmsdygn med <3) och satan så jobbig följande jobbvecka vart då. Nu håller jag på och laddar upp inför helgen den 22-23-24, då jag har en massa skoj inbokat och då måste jag vara fulltankad med barngos. Idag har vi mest hängt hemma förutom att Tuva var på kalas och under tiden så gick jag till mamma och pappa för att fylla på luft i vagnshjulen.


Kusin Ebba jagar Isak som tycker att hon är jätte läskig! Min lilla fjant…

Sen skickade vi iväg pappan och pappa-kompis på 30-års fest med krulltema. Jag fick äran att locka ett mans-svall, det händer inte riktigt varje dag. Vilken 80-åring tant som helst hade blivit grön av avund på den frisyren. ;-) Simon safeade dock och körde peruk… Haha!

Själv skulle jag ha mellomys med Tuva, men hon somnade prick två minuter innan det började och hon är OMÖJLIG att väcka. Så nu ligger jag här själv, äter popcorn och längtar efter sängen… Men jag ska härda ut till 22 och se vem som vinner. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *