Den här lördagen

Simons föräldrar dök upp vid 9.30, pappan för att bygga och mamman för att leka med mig och Tuva. :-) Efter fika och lunch så hämtade pappa upp mig 12.30 för att övningsköra innan jag skulle möta upp mina gamla barndomskompisar (vi gick lekis till 9:an tillsammans) för en fika. Jag hann även med en kort tripp på stan för att inhandla lite kill-räkan kläder och lite för att göra min Tuvis glad.

Vid 17.30 trillade jag in hemma igen och då var det en mycket nöjd Tuvis som mötte mig, hon har ju fått quality-time med farmor och lekt, bakat och vart ute på prommis med hunden Nemo som också fått följa med idag.

Strax efter 18.00 så kunde snickrarna känna sig så nöjda de kunde bli (de har hunnit riktigt långt nu! Tjoho!). Tuva somnade glad och nöjd nu vid 19.00, Simon har åkt iväg på någon fest och jag ligger kraschad på soffan. Funderar på om man kanske skulle försöka göra sig något gott… :-)

Hoppas ni haft en bra lördag!

One thought on “Den här lördagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *