Dags att spana efter utemöbler

Nu när vi har städat rent på uteplatsen så är det högtid att börja kika efter nya utemöbler. Tidigare har vi haft ett rätt tungt och stort trä-set, med soffa och två stolar. Men jag är sugen på något lite lättare, och ett bord utan spjälor (tyckte vårat blev så äckligt förra sommaren, med barn som kladdar mat och skator och fåglar som springer runt på det efter…). Vi sitter oftast ute och äter på sommaren, bara det inte regnar, så det är ju rätt viktigt att man sitter bra.

Och ännu viktigare att man sitter snyggt. ;-)

Iallafall, jag har som vanligt ingen lust att lägga hutlösa summor men de här stolarna har jag spanat in hos Ikea och jag tycker att dom är riktigt snygga:

vasman-karmstol__27342_PE113465_S4 vasman-karmstol__0133900_PE289640_S4 vasman-karmstol__0133901_PE289641_S4

VÄSMAN Karmstol 399:-/st

Frågan är vitt eller svart? Vitt föredrar jag ju rent uteseende mässigt, men eftersom de står på plattor och inte på trall så blir det ju lite skitigare, så kanske är svart smartare.

För visst skulle det här vara snyggt:

enholmen-vasman-bord-och--stolar__0137746_PE296473_S4

garpen-vasman-bord-och--stolar__0137730_PE296466_S4

ENHOLMEN/VÄSMAN 2975:-

Svart eller vitt, vitt eller svart… Hmmm…

Och så ska jag ju försöka på in Simon på rätt spår också. Som precis alla andra killar/män så vill ju han ha stora och rejäla trämöbler. ;-)

5 thoughts on “Dags att spana efter utemöbler

    • Haha, gärna. ;-) Bordet är helt trasigt och stolarna under all kritik. Har stått ute hela vintern… Men jag tror vi ska ha dem som extra möbler på gäststugans lilla trädäck, det är ju en bit bort så då syns ju inte skavkerna. :-)

  1. Supersnyggt ju!
    Vitt är alltid vitt är alltid snyggt :) men jag tror att svart är mer praktiskt.
    Fast å andra sidan blir lätt bländad av vita möbler o då måste du ju få köpa de schyssta solbrillorna från Marc By Marc Jacobs ;).
    Kram AnsoAnna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *