Dagen och dagens

Lördagar är lika med ridskola för Tuva. Och jag tycker att det är så mysigt att åka med henne och se hur kul hon tycker att det är i stallet. Att uppleva lyckan genom sina barn är en av de absolut bästa lyckorna. :-) Nu har vi också börjat åka dit lite tidigare och stanna kvar en liten stund efter så att vi kan hinna borsta och hälsa på hästarna ordentligt.

På eftermiddagen kom Julia hit och passade virvelvindarna ett par timmar så att jag kunde åka på Pomp de luxe-klädpartaj med en kompis. Och oj så mycket fint! Men dock så gillar jag ju klara färger bäst som tur är, för annars hade semesterkassan rykt. ;-) Fast självfallet beställde jag lite grann, men det får ni se när det dyker upp i brevlådan.

Och så här har jag sett ut…

Favoritbyxor och favorit tröja (gillar ryggen!) från Lager 157 (150:- /st, FYND!). Klocka Triwa, halsband Hippi-inn och Marc by Marc Jacobs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *