Dagen och dagens

Tyckte jag att jag var trött så är det inget mot idag. Isak var krånglig värre hela natten, men efter såna här nätter så inser man iallafall att han faktiskt börjat sova bättre. För inte allt för länge sen så var det här en ”ok” natt. Innan vi drog hans tänder 20/12 alltså… Stackars lillpojk, inte konstigt att han inte kunde sova när han hade så ont!

Men vi har hunnit med jobb och Isak har haft en ok dag på dagis idag. Han blir ju ledsen mellanåt och skriker en del, men så är han ju hemma med när han inte få klänga på mamman helt fritt. ;-) Och det kändes bra att när jag hämtade honom så spack han upp i ett leende och ville upp i min famn och började skratta och prata arabiska/grekiska/ryska (vem vet), tidigare så har han bara kommit upp i famnen och legat tryckt mot mig helt stilla och inte rört en min när jag hämtat honom.

Tuva hade det gått bra för som alltid. Hon är ett riktigt dagisbarn den där ungen. ♥

Och ja, så här har jag alltså sett ut den här torsdagen den 24 januari 2013:

Invigde en kofta jag glömt bort som jag reashoppade från Ellos i höstas. Supermysig! Och perfekt en sån här -20 dag… Peacehalsband från Cubus och resten orkar jag inte gå in på för det ser ni ju ändå inte. ;-)

Men nu, NU, ska jag pilla ihop det där tävlingsinlägget med en riktigt grym vinst!

 

3 thoughts on “Dagen och dagens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *