Dagen, en löprunda, dagens och en långkjol

Började tidigt på jobbet idag då det var lite mycket som skulle hinnas med. Ibland är det faktiskt lite jobbigt att vara ledig på fredagar… ;-) Idag var dessutom en sån dag som jag bara längtade efter mina små mammagrisar hela dagen, så det blev en efterlängtad hämtning på dagis och imorgon ska vi mysa hela långa dagen!

När pappan kom hem så fick han lägga båda kidsen och jag gav mig ut på en löptur trots att jag var trött så in i norden (Isak har vart vaken två nätter i streck igen… Snark, orkar knappt ens skriva om det här för att det gör mig så MATT!!!) och hade lite små ont i knän och så efter förra rundan. Men jag tog mig runt 5 km på 29,30 minuter. Det är under 30 minuter det! Och där var alltså mitt mål nått. :-)

Men jobbigt var det.

Sen så invigde jag en långkjol som jag köpte i tisdags på h&m. Löööv it, och fick många komplimanger för den på jobbet. :-) Jag trivdes förvånansvärt bra i långkjol så jag ska slå till på en svart också som är lite mer lättmatchad. Kostar bara ynka 149:-.

Sen var det t-shirt från Haléns, klocka från Triwa och armband från Mint/Nelly.

Hoppas ni haft en fin torsdag!

4 thoughts on “Dagen, en löprunda, dagens och en långkjol

    • På det enda planet på Bolandcity. :-) Men det fanns typ bara tre kvar och jag tog sista XS…

    • Jo verkligen! Mest också för att man blir så missnöjd med sig själv om man inte springer när man tänkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *