By Engberg – Hårrosetter

För ett tag sedan så beställde jag rosetter till Tuva från By Engberg och efter lite leveransstrul så kom de till sist fram (väldigt bra bemötande av dem då jag kontaktade dem för att undra vart leveransen tagit vägen då det tagit så många dagar) och jag är så nöjd! Och Tuva med för den delen, jag har fått gömma undan dem för att vi ska kunna ha dem till lite finare tillfällen än att leka med varje dag… ;-)

_MG_6685Stora och fina rosetter att ha i Tuvas hår. Jag funderar på att klicka hem julrosetten till förmån för Childhood till både mig och Tuva.

Sen fick jag även hem ett paket med mycket fina rosetter från ett annat ställe, men det kan vi ta sen. :-)

One thought on “By Engberg – Hårrosetter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *