Bästa tjejen och coola mamman

Idag var jag på utvecklingssamtal med Tuva. Och oj så stolt den här mamman är nu!

Hon är väldigt tidig för sin ålder, duktig, omtänksam, intresserad, tänker i flera steg, lätt att ha att göra med, duktig vid maten och ja, allt var så väldigt bra.

Och Tuva är ju också väldigt nöjd med förskolan. Hon älskar att vara där och har gjort det från första stund! I höstas hade vi ett litet problem, men det var löst nu också. Så skönt. :-)

Som sista grej på utvecklingssamtalet så frågade fröken vad kvalité på förskolan var för mig, och det första som pluppade upp var ”Trygghet”. Och det stämmer ju så bra, att vi föräldrar är trygga med förskolan och att barnen är trygga där. Det är den riktiga kvalitén.

IMG_1392Min duktiga, duktiga tjej! Hon kommer att bli något hon. ♥

Sen hämtade jag Isak, och han hade haft det bra idag men hade ett jack i pannan och en bula. Fröken berättade att han ramlat riktigt illa och slagit i huvudet i ett hörn på en uteträleksak, men då det gått över snabbt och efter att de kylt så såg det mycket bättre ut så kände de att de inte behövde ringa. ”Ni är ju inte så oroliga föräldrar så” sa fröken och den här hönsmamman som gärna vill vara en cool mamma växte ett par centimeter till. :-)

One thought on “Bästa tjejen och coola mamman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *