Bareminerals ready spf20 foundation

Jag fick i slutet på förra veckan hem Bareminerals ready spf20 foundation från Bangerhead (länk). Jag har länge velat testa den foundationen, men jag har avvaktat då jag ändå inte gillar att ha så mycket på huden under sommaren.

Men nu har ju sommaren försvunnit och efter ett par veckors sjukdom och jobb i över en månad så är huden något glåmigare än för en månad sen.

Leveransen från Bangerhead fick smidigt och snabbt, MEN, informationen om färgen på foundation var lite väl dålig och att se på en skärm vilken färg man ska ha är ju inte optimalt, så jag lyckades klicka hem en alldeles för ljus variant. Men jag ska spara den tills i vinter, då min hudton blir grisskär/genomskinlig/likblek ;-)

IMG_3362.JPG

Så tyvärr blir det ingen bild på hur den ser ut när jag använder den. Men jag har testat och den ger ett fint och bra resultat och framför allt, den känns knappt på huden och det är ett MÅSTE för mig. Jag klarar inte av om det känns kakigt eller kladdigt och tjockt.

Så tummen upp för foundation och nu ska jag ut och leta i Uppsalas butiker om de har några som jag kan testa vilken färg jag ska ha, innan jag klickar hem en ny.

2 thoughts on “Bareminerals ready spf20 foundation

    • Jaha! Konstigt! Jag fick hem den i rätt nyans nu och jag tyckte att den kändes bra den med. Men det är ju väldigt olika hur man tycker. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *