Att välja bort rosa

Till att börja med måste jag säga att jag var grymt imponerad av servicen på Polarn o Pyret i Gränby Centrum. Jag hade beställt ett paket och sen glömt bort att hämta ut det, och när jag kom på det över 3 veckor senare så stod det i kvittot att det bara ligger i 2 veckor och sen skickas tillbaka.

FAN. Ingen idé att försöka hämta ut det då…

Men så ringer det efter någon dag och då är det från pop och de undrar om jag ska hämta ut mitt paket, eller om de ska skicka tillbaka det. Tydligen ringer de alltid innan de skickar tillbaka paketen. Så gulligt!

Så efter läkarbesöket i måndags så åkte jag och Isak upp till Gränby C för att hämta ut paketet och eftersom jag redan innan visste att jag lyckats beställa fel storlek på vindfleecen så fick Isak välja själv vilken färg han ville ha.

Och självklart valde han rosa. Han vill ju bara ha rosa. Och han har MYCKET ROSA. Så jag kände att det kunde vara kul att bryta av allt rosa med en blå (gillade verkligen den blå mer än den rosa, som var mer korall än rosa).

Att stå att argumentera med sin pojk i affären om att han skulle välja blå istället för rosa kändes ju inte helt ok. Haha! Jag försökte säga lite högre ”Men Isak du HAR ju så mycket rosa hemma, ALLT ÄR JU ROSA, det kan väl vara kul med en annan färg?” så att folk inte skulle tycka att jag var sämsta mamman i världen som nekade min son att ha rosa när det var det han allra helst vill ha (”Kolla, kolla! Han har ju rosa stövlar på sig!” ville jag skrika, men gjorde inte. ;-) ).

Att neka Tuva att ha rosa och ha andra färger för att vidga vyerna lite har jag aldrig tyckt känts jobbigt, men att neka Isak var visst tufft.

60292003-463_1

Den här blev det iallafall, så får vi hoppas att Isak tycker att den är ok sen. Än så länge kan han dras med sin gamla mörkblå. Men jag som vanligtvis inte gillar blått tyckte att den här i fin klar blå var riktigt fin! Extra fint att det var gul dragkedja. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *