Att prova ut glasögon till en fyraåring

Igår förmiddag så åkte vi till ”Blomman” (Isaks benämning på Gränby Centrum) för att prova ut glasögon och det var väl lättare sagt än gjort. ;-) Isak samarbetade visserligen, men han gillar inte främlingar så att en optiker skulle vara med och kika gick ju så där… Men när optikern fick en annan kund så kunde vi prova ut ett par som jag tyckte satt bra. Isak hade inte heller tålamodet att hålla på och prova mer än i ca 2 minuter så sen var det bara att försöka så gott det gick. Det är ju viktigt att det blir rätt så jag ville inte hasta fram ett beslut för fort, men ändå bestämma ett par innan Isaks humör skulle dippa totalt, med risk för att han inte skulle gilla brillorna.

Men efter vi valt ut glasögon så hade jag lovat ett besök på leksaksaffären och en mycket nöjd Isak hittade ett våffeljärn som han lekt massor med sen här hemma. Misstänker ändå att det är en typisk sån leksak som kommer att hamna längst in i leksaksröran och glömmas bort snabbt, så jag försökte att övertala honom till något annat, men nej, han skulle ha ett våffeljärn. Haha!

Sen blev det ett stopp på Skopunkten (och Isak kärade ner sig i ett par rosa skor, så det blev ett par dojjor med) och sen fika. Mycket mysigt!

Han börjar bli så fin och stor nu. Tidigare så har han vart lite för spattig och svår att ha med så där. Han har liksom inte vart någon som kunnat sitta och prata en stund utan oftast flippat ur och sprungit race inne på affärerna. Så det känns toppen! Min fina kille. ♥

img_9126

Inne hos oprikern, och sen så lyckan som uppstod när det stod gokarts man fick prova på mitt inne på Gränby Centrum… :-)

Annars i helgen så har det vart en rätt lugn och skön helg. Jag har hunnit tagit prommisar både med och utan barn och kors och tvärs på fikor. Härligt. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *