Aningens mer dyr i drift nu för tiden…

Hmmm ja. När jag var 20+ så räckte det bra med en Castillio de gredos (en tetra vin) och två sofiero för att jag skulle bli väldans glad. Nu för tiden blir jag mest trött av sånt och istället så gör mig SPRILLANS NYA RULLSKIDOR mega lycklig!

Dock är ju prisskillanden rätt så stor på nya rullskidor och en tetra Castillo… ;-)

Vid 11 hämtade jag och Tuva morfarn och styrde kosan mot Team Sportia för expertråd och för att kika på nya rullskidor till mig då jag kört på pappas gamla tröga hitills och de nu ändå skulle behöva nya hjul (och nya hjul kostar lika mycket som ett par nya skidor, typ), det var inte planerat att jag skulle köpa några idag, men jag kom ut med ett riktigt bra par till ett bra pris och dessutom nya stavar!

716bb970236e11e3b5fc22000ab5a7de_7Av någon konstig anledning så var jag lite sugen på de där i mitten… Men de var tydligen inte riktigt det jag behövde (eller ville lägga pengar på) så jag försökte övertala pappa om att han behövde nya… Hehe.

Sen har dagen gått i ett, hämta Simons bil i Rasbo, fira storasyster som fyllt hela 34 (!!!!!!!!!) ( ;-) ) (♥), äta tacos, ut och springa 3 km med Tuva cyklandes, dumpa av Tuva och åka hem till mamma och pappa för att åka en ut en sväng (8 km) och testa nya rullskidorna. Och vilken skillnad! Jag är SÅÅÅÅ glad över dem!

Wihoooo!

Men nu är jag trött som ett litet as och jag har inte ens fixat iordning inför morgondagen med alla dagisgrejer osv.

Hoppas ni haft en fin helg och att ni får en grym start på veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *