All by my self + en båtresa på Rhodos

I måndags tog semesterfiraren Simon sina små sommarlovsbarn och åkte upp till farmorn och farfarn i Dalarna. Den hårt arbetande mamman blev dock kvar hemma… Och det är ju visserligen rätt skönt att få lite egentid hemma, och slippa stressen hem efter jobbet. Jag har passat på att åka runt och hälsa på folk och träffat kompisar. Ikväll ska vi ut på stan med ett gäng mammor till Tuvas kompisar. Ska bli skoj!

Skönt att få längta lite också. För längtar gör man ju! Speciellt tomt känns det ju på kvällarna när det är alldeles tomt i deras små sängar och ingen som ligger där och snarkar och fiser. ;-)

Dåligt med bilder till det här inlägget, så jag passar istället på att visa bilder från båtresan vi gjorde sista dagen på Rhodos. Den var uppskattad av både barn och föräldrar. Så glad att vi tog oss iväg på den till slut.

IMG_0487.JPGMycket spännande att titta på fiskarna och botten genom båtens glasbotten!

IMG_0545.JPGMina killar. ♥IMG_0522.JPGJag hoppade i från båten och simmade vid klipporna. Sjukt graciös som vanligt. Hahahaha! Älskar den här bilden, skrattar ihjäl mig varje gång jag ser den. Måste ha vart en groda i ett tidigare liv. ;-)IMG_0554.JPGHelt plötsligt så kallar båtgubben upp Tuva och ger över ratten till henne och sätter sig på ett säte bakom. Tuva blev rätt nervös, men tyckte att det var super kul!

IMG_0559.JPGIsak fick också köra, men då vågade inte ”kaptenen” lämna över helt. Och inte pappan heller, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *