Statusuppdatering badrum

Efter att kaklingen blev klar i badrummet i slutet på oktober så har det gått lite segt med resten. Det här med att få in offerter från rörmokare, veta VAD vi vill att rörmokaren ska göra och sätta dit. Vad kan vi göra själva och köpa själva? Det tog tid för oss, och när vi väl tackat ja till en offert från en rörmokare här på byn så tog det lite tid för dem att komma hit…

I måndags-tisdags var de här och jobbade på, och det behövs två dagar till men det är inte säkert att de hinner hit innan jul. Vilket känns ganska skönt ändå, för vi är ju rätt matta efter två vändor med vattkoppor och massa annat sånt där övrigt jobbigt. Och vi behöver ju göra en hel del själva till innan det är klart…

Jag har helt plötsligt fått lite nya idéer hur jag vill att dusch och badhörna ska vara, och det tar ju lite tid att jobba in nya idéer i Simons huvud.

Rörmorkarna ska iaf göra klart toalett, blandare på handfat (kommod och tvättställ är uppe!), blandare i dusch och installera ny STOR varmvattenberedare.

Vi ska fixa klart taket, avluftning (halvklart) och inredningsdetaljer som duschstång (eller blir det duschvägg som vi tänkt?) och allt annat övrigt krafs. ;-)

Elektriker har vi ju en egen, och han har spotlightsen i taket och vägglamporna (inköpta) kvar.

Men nu när det liksom ändå börjar närma sig så börjar man ju bli galet sugen på att köpa den roliga delen av badrumsinredningen, jag har spanat in detta hos h&m home:

Imorgon ska jag se om jag kan få till en bild på badrummet så ni får se hur det ser ut nu. Det har ju faktiskt hänt en del sen sist!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *