Kategoriarkiv: Okategoriserade

Islandshästar

Vilken dag för Tuva! Först fick hon rida på hennes favorithäst Ida, och sen besökte vi ett stall fullt med über sociala islandshästar. Så mysigt!


Lycka! Jag blev typ sugen att skaffa ett gäng jag med. ;-)
 
 Sen tog farfar ut Tuva och övade massor på att cykla utan stödhjul (Tuva har vägrat ta av dem…) och se! Nu cyklar hon utan. :-)

I Söderbärke

Jag och kidsen ställde in helgens planer för att åka upp till Söderbärke och hänga med farmor & farfar + och resten av gänget här. :-)
 


Mot kvällningen så bjöds det på en av de största regnbågarna jag sett.


Mäktigt!

Allt

Trots att man ibland känner för att skjuta sig i huvudet när man hör ordet ”mamma!!!” för trehundratusende gången för dagen så är det ändå de två som ropar just det som betyder precis allt här i världen.
 


Morgonmys i sängen, ungefär en minut innan en av dem hällde ut mamman kaffekopp över säng, vägg, golv och nattygsbord… Då kanske mamman också ett plötsligt behov av ett pistolskott i tinningen. ;-)

Däckad

Ojdå, däckad mamma idag. Simon fick ta över nattningsbestyr när han kom hem, och jag la mig för att vila, men däckade. Nu blev jag nyss väckt till ett undanstädat hem och två sovandes barn så att jag kunde göra mig iordning för natten. Sagt och gjort, och nu ligger jag här igen.
 
 Vi hörs imorgon. Natti!

En anledning till att gifta sig?

Jag har aldrig funderat på att gifta mig direkt. Det är liksom ingen flick-dröm jag haft (jag drömde mer om att bli fotbollsproffs eller en ny Indiana Jones… Det gick ju bra… ;-) ), och Simon säger att han väntar på att jag ska fria, så det lär inte bli något bröllop här på berget. ;-)

MEN, jag såg den här klänningen på h&m’s facebook (kommande consious collection) och då började jag nästan tänka om. Vilken dröm! Så där vill jag se ut när jag gifter mig! Lite mer fixat hår och klackskor bara.


Jag misstänker ju att det kommer att bli svårt att hitta andra användningsområden för klänningen, så ska jag slå till så lär jag ju styra upp ett bröllop. Men jag misstänker också att Simon kanske inte kommer att svara ja om jag friar med orden ”Duuuu, jag såg en så himla fin klänning… Ska vi gifta oss?”

;-)

 

Skjut mig…

…som mina småsyskon hade sagt. ;-) Skämt å sido, vi har haft en sjukt jobbig natt med vaken lillfis (fjärde natten på rad!!!) och sen vaknade han på stans sämsta humör någonsin.
 
 Jag är lite trött idag alltså, men det är ju ledig fredag och solen skiner så nu är det korvgrillning på schemat. Lillpojk sover och jag ber till alla gudar jag känner till att han ska vakna på rätt sida sen…
 

Måndag

Jobb, handling, hem och natta barn. En helt vanlig måndag.
 
 Försökte ta en ”dagens” imorse och det gick så här bra:


Mammas lilla gosegris! Mamman var helt rufsig i luggen också ser jag, men jag bjussar på det. ;-)
 
 När kidsen somnat så tog jag mig i väg till gymmet, det kändes bra! Men nu är jag trött, suuuper trött! God natt!

Pink candy!

Gissa om jag blev glad igår när jag såg att Coop hade fått in från Depends gellacks vårkollektions för 2014! Och dessutom det som jag spanat in och vart på väg att beställa med frakt för 39:- och fakturaavgift för 29:-.

Tjoho!

17B20F26-EC08-43B0-B28B-DE277CBD6C94iphone_photoPink Candy målat med tre lager.

Dock är det mer klarare och mer ”lysande” än på bilden ovan. Ska nog köpa det andra lite ljusare rosa med och testa, och så vill jag ju ha det mintgröna… Kanske måste öka månadsöverföringen till Coop-kortet. ;-)

Passande nog så damp det också ner en VIP-inbjudan till ett event med Depend nästa vecka. Hoppas verkligen att jag kan gå på det. Älskar ju mitt gellack. :-)

2,75

Ursäkta frånvaron.
 Jag och pappa brände upp till Harsa och körde 2,75 mil skidor och sen fastnade vi i bilköer på väg hem.


Sååååååååååå härligt!!!
 
 Men nu är benen och kroppen möra… Måste träna upp mig lite mer, men positivt är att jag kände mig stark!
 
 Sen var det såklart mysigt att få lite qualitytime med pappan min. <3