2 veckor

Lite dåligt med uppdateringar här just nu, eller ja, det finns ju bloggare som uppdaterar mer sällan. Men jag brukar ju hinna med ett par inlägg om dagen.

Dock får ni kanske ha lite överseende under kommande två veckor, då det är mycket på gång och mycket som ska klaffa! Får jag ihop livspusslet fram till påsk så är jag bannemig värd en riktigt lugn påskledighet och en fin present från Påskharen som jag hoppas tänker på det när den är i USA. ;-)

Blir en spännande och lärorik period framöver också, jag kickar nämligen igång nästa vecka med tre heldagarsutbildning i Stockholm. Och minst två till utbildningar kommer att behövas inom närmsta tiden om jag ska kunna ta över och fixa mina nya arbetsuppgifter.

Idag känner jag mig dock sjuk och har redigt ont i hela kroppen. MEN, det beror nog mest på att jag körde mitt första riktiga träningspass med en PT igår. Hehe, nu har jag fått ett 15-min program att göra varje dag tills nästa gång vi ses vilket blir om 1,5 vecka (hade hoppats på 1 gång/vecka men nästa vecka är heeeeeelt körd).

Saknar ni mig här så kan ni ju alltid följa mig på instagram @sarasliv :-)

Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *