Så mycket kärlek

Alltså. Mina älskade, älskade barn! SOM hjärtat svämmat över för de här två. Som ikväll, pappan i huset är borta och Isak vaknade 04.20 imorse så mamman var lite trött sådär efter middagsbestyren.

Så när barnen är duschade (de duschade tillsammans = Tuva duschar Isak = mamman får sitt brevid och surfa på telefonen och men jämna mellanrum påminna om att turas om med vattnet… ;-) ) och Isak sen var klar för sängen så vill han att Tuva läser för honom, och det vill hon ju mer än gärna! Så Tuva plockar fram en massa av Isaks favoritböcker och kröp ner till honom i hans säng och läser, och läser. Tror att hon hann med upp mot fem böcker och två godnattvisor, hon stoppade om och såg till att han drack sin välling och sen sprang hon in till honom när han ropade och bäddade om igen, jag behövde inte springa in en endaste gång! Och Isak somnade tidigare än vad han gjort på ca 2 veckor (han som alltid vart kvällstrött och slocknat vid 19, har inte kunnat sova förrens vid 21?!).

Och Tuva då, hon är så sjukt förståndig och stor! ”Mamma, jag springer in på Isak om han låter.” ”Jag tar Isak inatt” (hmm… Säkert, Tuva är lika lättväckt som sin pappa. ;-) ) ”Jag vill lägga Isak ALLA nätter, jag tycker att det är sååååå mysigt!”

Hur mycket kan man egentligen begära av en femåring?

74af05ca4c8f11e398e11297a3d38eb7_8♥ Storasyster och lillebror ♥

Sen satt hon uppe och lekte med lego innan det var dags för sängdags, då gick hon och la sig i sin säng och somnade i stortsett på studs.

Älskade Tuva-skruva! Du är värd alla Monster High i hela världen. ♥

 

One thought on “Så mycket kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *